Svet-Stranek.cz
WILD BAND

2012/13 Zápasy / výsledky / komentáře:Osobní stránka na adrese: wild-band.freepage.cz

2012/13 Zápasy / výsledky / komentáře

Nadcházející zápasy :

Sezóna 2012/13 byla ukončena !
HODNOCENÍ SEZÓNY 2012/13
 

Vítěz kanadského bodování: Jirka Drtil (15 bodů - 11 gólů a 4 asistence) - Jirkovi to letos parádně střílelo a nutno dodat, že vyhrál zaslouženě! Od poloviny listopadu byl prakticky členem základní sestavy.

Nejlepší střelec : Jirka Drtil (11 gólů) - tohoto výsledku dosáhl ve 12-ti zápasech a poměrem 0,92 vstřelené branky na zápas se přiblížil nejlepším zápisům v historii Wild Band (1,05 gólu na zápas v sezóně 2010/11)

Nejlepší nahrávač : Ctirad Bartoň (6 nahrávek)

Bylo odehráno celkem 21 zápasů (započteny pouze zápasy, kdy nastoupil celý tým) - tedy stejně jako v loňské sezóně

2 přípravné zápasy  (před začátkem LHL)

19 zápasů LHL a z toho bylo :

11 zápasů - 1.část rozřazovací s bilancí  3 výhry, 2 remízy a 6 proher se skóre  34:41

8 zápasů - 2.část (3.liga) s bilancí  1 výhra , 1 remíza a 6 proher se skóre 21:40 - což znamená poslední místo ve třetí lize

Průměr vstřelených gólů na zápas LHL je 2,89 což je o 0,51 horší než v loňské sezóně.

Průměr obdržených gólů na zápas LHL je 4,26 což je o 1,36 horší než v loňské sezóně.

Letos jsme celkově skončili se záporným skóre -26 !!! (55:81) 

Pár poprvé :

poprvé se stalo, že se nenašel ani jeden hráč , který by odehrál v letošní sezóně všechny zápasy (19)!

poprvé se stalo, že za náš tým nastoupilo v jedné sezóně LHL celkem 6 různých gólmanů

poprvé se stalo, že za náš tým nastoupilo v jedné sezóně LHL (alespoň k jednomu zápasu) LHL celkem 21 hráčů.

Perličkou je, že za sezóny 2009/10, 2010/11, 2011/12 nastoupilo za náš tým celkem 21hráčů v poli a 5 gólmanů, což jsme pouze letošní bilancí docházky vyrovnali, respektive překonali.

poprvé se stalo, že WBZ v jedné sezóně LHL vyhrál pouhé 4 zápasy z 19-ti.

poprvé se stalo že kanadské bodování týmu vyhrál náhradník

Ze všech 35 týmů, které se letošního ročníku LHL zúčastnily,  jsme skončili v celkovém pořadí na 27 místě - což je absolutně nejhorší výsledek od doby, kdy WBZ hraje v LHL. 

Výše uvedené vypovídá za vše a tudíž jakékoliv další hodnocení sezóny je naprosto zbytečné.

Především bychom tímto chtěli ještě jednou velmi poděkovat všem náhradníkům, kteří v letošní sezóně za náš tým nastoupili!

 

 

26.3.  WBZ - LDM Česká Třebová 4:4
Góly WBZ :
Zapletal 3x, Bartoň D.

 
17.3.  WBZ - Tatenice 3:4
Góly WBZ :
Jílek M., Bartoň C. 2x
 

12.3.  WBZ - Těchonín 1:4
Góly WBZ :
Sváda L.

 

25.2.  WBZ - AHK Jedlí 0:7
Góly WBZ :
bez gólů

19.2.  WBZ - Format Verměřovice 3:5
Góly WBZ :
Bartoň C. , Drtil J. 2x

12.2.  WBZ - OMB Letohrad 2:7
Góly WBZ :
 Bartoň D. , Jílek M.

4.2.  WBZ - Qanto 4:7
Góly WBZ : Bartoň D. 2x, Drtil J., Němeček P.
 
28.1.  WBZ - Piráti 4:3
Góly WBZ : Drtil J., Daněk L., Kocian M., Horňák Z.

6.1. WBZ- HorníTřešňovec 5:6
Góly WBZ : Drtil J. 3x, Zapletal P., Jílek M.

29.12.  WBZ - Svitaváci 2:2
Góly WBZ : Sváda L., Drtil J.

15.12.  WBZ - Sršni Zábřeh 1:5

Góly WBZ : Sváda L.

 
8.12.  WBZ - Tatenice 6:4
Góly WBZ :
Bartoň D. 3x, Drtil J.,Compel R., Zapletal P.

 

26.11.  WBZ - Králíky 2:5
Góly WBZ :
Jílek M., Drtil J.

 20.11.  WBZ - Flyers Česká Třebová 3:5
Góly WBZ :
Bartoň D., Bartoň C., Drtil J.
Komentář :

Přátelé-kamarádi-spoluhráči-protihráči-fanoušci a vůbec všichni kdo sledujete tento web. Náš Head comment writter se po své svatbě intenzivně věnuje své novomanželce a tudíž evidentně nemá čas plnit povinnosti vyplývající z titulu jeho funkce v klubu. Budeme ale shovívaví a tento drobný výpadek mu pro tentokrát vzhledem k tomu, že si zvyká na novou všední realitu, promineme.

Abychom se ale dostali k jádru věci a k tomu proč to vlastně všichni čtete – tedy ke zpravodajství ze zápasu.

Nebudu vám tady vyprávět žádné pohádky, ale pořádně natvrdo řeknu, jak to všechno bylo – nebylo to tentokrát zase až tak špatný, teda až na ten výsledek, který nevypadá moc lichotivě.

Ale pěkně popořadě a od začátku. V šatně před zápasem již standardně probíhá rituál a vládne dobrá nálada, kterou podporují veselé svatební historky. Bezva náladu nepokazí ani zjištění , že nás čeká zápas s jedním z favoritů naší skupiny a možným adeptem na postup do jedničky.

Abychom se ale už teda dostali i k samotnému zápasu.

Předně nutno říct, že se tentokrát hrál (kupodivu i z naší strany) opravdu hokej a ne nějaká kua  holomajzna. Soupeř byl zpočátku zápasu o něco lepší a pustil pár jedovek na našeho gólmana. Jak již ale všichni dobře víme, s ohledem na obvyklý čas příjezdu mohelnické osádky (15-10min před zápasem), to Mirovi svědčí a alespoň se při té příležitosti pěkně rozchytá a podá dobrý výkon. Bez toho už by to snad ani nebylo ono. V následujícím průběhu první třetiny zjišťujeme, že soupeř má dokonale zvládnutý přechod středního pásma. V praxi to naše zjišťování vypadalo asi takto: propadáme na útočné modré – samostaný nájezd soupeře a skvělý Mirův zákrok, propadáme ve středním pásmu – samostatný nájezd soupeře a výborný Mirův zákrok, propadáme v útočném pásmu – nájezd soupeře dva na nikoho a nevídaný Mirův zákrok …  

Úplně na jednu stranu (tu naši)  to ale nebylo. Když se nám podařilo dostat puk do útočného pásma, tak jsme si vytvořili celkem i slušné šance a i předváděná hra v útočném pásmu byla snad trochu ke koukání. Náš věčný problém je ale střelecká impotence. Už, už  se zdálo , že Mira tu první třetinu dochytá s čistým štítem, ale bohužel přišel další z mnoha nájezdů, který ovšem tentokrát k našemu zklamání končí gólem. První třetina 0:1.

Na střídačce se vzájemně utvrzujeme v tom, že tam nějaké světlé hokejové chvilky byly a tak to ještě zkusíme. Druhá třetina ale zprvu pokračuje v nastoleném rytmu té první – sem tam soupeřův nájezd zakončený Mirovým  zákrokem, sem tam naše šance zakončená vedle brány , nebo v lepším případě do brankové konstrukce a nebo v nejlepším případě do soupeřova gólmana. Tak se v klidu pokračuje až zhruba do poloviny zápasu, kdy nastala situace , která se v našem klubu opakuje maximálně jednou za …, no vlastně si teď nejsem jistý, jestli to nebylo vůbec poprvé a tak můžeme jen doufat , že ne naposled. Co se tedy v inkriminované době na kluzišti odehrálo ? Na led nastupuje druhá pětka. Po rozehrání v našem útočném pásmu ztrácíme puk, avšak mladší z dua Bartoňů vypichuje puk soupeřovu obránci a našlapuje k velkému sólu, které se štěstím ukončuje gólem. No, se štěstím spíš to byla haluz jak sviňa. I taková sviňská haluz se ale počítá a historie se neptá jak se kdo stal hrdinou.

Celá pětka je v euforii z vyrovnávacího gólu a evidentně se jí nechce na střídačku a tak zkouší ještě jednu bully. A světe div se, po rozehrávce se k puku po milimetrové přihrávce od spoluhráče dostává tentokrát starší z dua Bartoňů a také se štěstím proměňuje svůj nájezd. Jestli ovšem vyrovnávací gól byl označen za haluz, tak tento gól na 2:1 byl způsoben chvilkovým bezvědomím hokejového pánaboha. Druhá pětka po obratu v zápase odchází z ledu a ta první na ni hned v zápětí při naskočení na led navazuje a po důrazu před bránou Jirka Drtil na podruhé překonává soupeřova gólmana potřetí. To vše se odehrálo za necelé 2 minuty hrací doby ! Třetinu dohráváme bez obdrženého gólu a máme i více ze hry. Po druhém dějství je tedy stav 3:1.

Do třetí třetiny nastupujeme s tím že teď už to snad nějak půjde. Chyba lávky! Postupem času se hra opět vrací ke stejnému průběhu jako v první třetině – nechytáme soupeře ve středním pásmu a propadáme. Snažíme se tedy soustředit více na obranu a skoro do poloviny třetí třetiny se to i nějak daří, ale pak se ke slovu dostává soupeřův hráč s číslem 8 a dvěma góly vyrovnává stav zápasu na 3:3. Není ale všechno tak černé, něco je totiž ještě černější, jelikož osmička v zápětí  završuje čistý Hattrick, kterým nás nechává krutě vystřízlivět z naděje na úspěch. Při snaze o vyrovnání dostáváme ještě pátý gól , čímž je stanoveno konečné skóre utkání. I přes soupeřovo uznání, že to byl dobrý hokej se v nás ale mísí pocity z dobré hry a špatného výsledku.

Za zmínku snad ještě stojí, že :

- v průběhu zápasu stíhá Martin Jílek svůj nájezd číslo 1, nájezd číslo 2 i nájezd číslo 3 neproměnit k tomu jako bonus neproměňuje ještě i další dvě gólové tutovky z předbrankového prostoru.V neproměňování šancí ale nezůstal sám a měl mnoho následovníků.

- Mira Müller odchytal pravděpodobně poslední zápas za WBZ v tomto roce, jelikož se chce věnovat rodině, která očekává narození druhého potomka. Nezbývá než poděkovat za skvělé výkony a popřát hodně štěstí ! Pevně věříme, že nás jako již dvojnásobný otec po Novém roce znovu posílí a odchytá spoustu dalších zápasů.

- Jirka Majstršín se pomalu zotavuje po zranění a těší se na led. My už se na něho taky těšíme, až znovu pomůže doplnit elitní první formaci.

- Městský úřad v Zábřehu informuje všechny občany , že bude provádět podzimní čištění komunikací a vozidla která nebudou respektovat dopravní značení s tím spojené budou odtažena

(WB12)

 
17.11.  WBZ - BLeskosvodi Žamberk  3:4
Góly WBZ : 2x Zapletal, Sváda
 
27.10.  WBZ - Jedlí  1:4

Góly WBZ :  Němeček P.

 

16.10.  WBZ - Cyklo Lanškroun  5:4

Góly WBZ : Kocian M. - 3x, Zapletal P., Bartoň C.  

 

9.10.  WBZ - Qanto Bystřec 2:2 

Góly WBZ :  Sváda L., Bartoň D.

Komentář :

Jelikož naše redakce musela preferovat práci pro svého vododárce, proto přinášíme komentář až nyní. Hluboce se za to omlouváme všem našim stálým čtenářům, kteří několik dní nevědí, jak to vlastně všechno bylo. Tak se posaďte a čtěte..

Za devatero horami, devatero řekami a devatero lesy leží jeden zimní stadion, a my se takovou štreku každý týden vlečeme, abychom si zde zahráli hokej. Předzápasové komentáře nám naznačili, že WB nastoupí v základní sestavě, takže všem bylo jasné že duo Zapl + Mira dorazí až budou všichni na ledě. Co ale nikomu jasné nebylo a co nikdo nečekal, byl fakt že nějakým prapodivným šumem se do šatny nedostavila podstatná část rituálu, ohnivá voda, tudíž se rituál konat nemohl a my nastupovali na led bez podpory na zádech.

Rozbruslení jsme absolvovali s prázdnou bránou, nikdo toho ale nelitoval, bo sme si aspoň mohli taky někdy dát gól. Se vstupem Miry na led zapískal pan rozhodčí začátek utkání, takže musíme nechat Miru rozehřát až při utkání. Utkání začalo naši lehkou převahou, kterou ale soupeř zdatně odvracel. Že by se někde tvořila převaha se vlastně ani říct nedá, prostě nuda nuda, šeď šeď.. Proto se můžeme věnovat našim fanouškům. Na zápas dorazil náš bývalý hráč Kuba Horák, který nás povzbuzováním hnal vpřed…ale bez rituálu to bylo holt málo planý. Kapitán sice poslal náš tým do  vedení, soupeři se ale daří vyrovnat, když proměňuje druhý únik na Miru. Od vyrovnávacího gólu je soupeř všude o krok před námi. To má za následek další puk v naši síti. Bojovný duch našich hráčů, ale ví, že jeden gól nic není. Začínáme více bruslit a jsme odhodlaní urvat bod. Daří se nám zásluhou druhého útoku srovnat skóre na 2:2. Chceme ale body dva, proto se ženeme více a více do útoku. Bohužel všechny další útoky na bránu jsou již bezzubé a proto se rozcházíme s vyrovnaným skóre 2:2.

Je to alespoň ponaučení pro naše hráče, že s rituálem si není radno zahrávat a že štěstíčku je nutné jít naproti!

Příští zápas čeká naše mužstvo až ve večerních hodinách (začátek utkání 21:30) a to s obávaným Cyklem. Přejeme proto našim hráčům přesnější mušku a pevnější obranu než v tomto utkání.

 

 

1.10.  WBZ - Městečko Trnávka 4:0 

Góly WBZ : Sváda L. - 2x, Bartoň C., Jílek M.  

Komentář :

Tam kde jsme minulý - mistrovský ročník ukončili, tak tam jsme na něj v tom letošním navázali – rituálem v kabině a vítězstvím na ledě.

Po delší době jsme se sešli téměř kompletní. Ze základní sestavy chyběl pouze Peťa Zapletal, kterého nahradil nejvyužívanější muž z farmy, hrající víc zápasů než mnozí členové základu – Zdena Horňák. Rozbruslení využila část týmu k seznámení se s ledem, když už neabsolvovali žádné přípravné zápasy před startem LHL. V bráně stanul Mira, takže cesta k vítězství byla o dost snadnější.

Zápas začal jako vždy, vlažně. Pomalu jsme se dostávali do tempa a spíše vyčkávali co předvede soupeř, když nás minulou sezónu porazil 5:2.  Jeho výkon se ale zdál spíše bezradný, proto jsme převzali otěže zápasu a v páté minutě po krásné souhře prvního útoku jsme se ujali vedení v zápase. Toto vedení jsme ještě v průběhu první třetiny o jeden gól navýšili. Do druhé třetiny jsme šli s krásným dvougólovým náskokem odhodlaní urvat první letošní vítězství. Náš záměr se nám daří i díky nádhernému gólu Bárta, kdy přesnou střelou z levého křídla poslal nechytatelnou dělovku k pravé tyči a puk skončil za bezmocným gólmanem. Ve druhé třetině tedy přidáváme dva góly a soupeř začíná působit odevzdaným dojmem. Cíl třetí třetiny je jasný - udržet čisté konto pro Miru. To se nám s vypětím všech zbývajících sil daří a po 60ti minutách slavíme první letošní vítězství, dokonce i s nulou pro Miru.

Náš tým podal uspokojivý výkon, na kterém je ale ještě hodně co zlepšovat pokud pomýšlíme na nějaké pěkné umístění v tomto ročníku LHL.